Вести

Вучић: Успели смо да вратимо земљу на прави пут

Више од 3.000 људи овацијама је дочекало председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића, а неколико хиљада грађана остало је испред хале.

На митингу Српске напредне странке у Железнику говорио је председник СНС Александар Вучић, први на листи „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“ проф. др Зоран Радојичић и кандидат за одборника у Скупштини града Београда Ирена Вујовић. Скуп се одржао у спортској хали ФМП Железник.

- Мора да се ради од јутра до мрака. Да имате боље плате и бољу економију, а ми смо то успели. Желим још једном да вам кажем хвала пензионерима. Бескрајно вас волим. Захваљујући вери коју сте имали живећете боље из године у годину - рекао је Вучић.

- Имамо једну једину српску столицу и њу не напуштамо ни за шта на свету. Као што видите драги пријатељи Србија је данас поштована свуда у свету. Не морају да нас воле, али нас поштују. Србија када каже она то мисли и спроводи у дело. Не заборавите то што имамо више туриста јесте због лепог Београда и Србије, али и због поштовања које имамо - додао је Вучић.

- Чињеница је да нам јавни дуг пада и задовољан сам том чињеницом. Незапосленост смо преполовили. Најзадовољнији сам што се независност и сувереност Србије чува и поштује. Ви сте ти који доносе одлуке којим путем ће Србија да иде. Не доносе се одлуке у страним амбасадама и неће се никад доносити - рекао је Вучић.

- Избори 4. марта су важни. Говорили су да не смемо изаћи на њих без парламентарних. Па када смо расписали само београдске изборе, рекли су да се плашим, и да лажем. Е сада им кажем да их се не плашим. Долазећи у Железник гледао сам шта можемо да урадимо овде у будућности. Како сам дошао овде видео сам несређене канале, и зато Синиша да се не штеди, него да се очисте ти канали - истиче председник.

Председник Србије истакао је да је најважније избрисати разлике између центра и приградских насеља.

- Најважнији задатак је да се у наредном периоду избришу разлике између центра и онога што називамо приградским насељем. Недалеко одавде биће и прва станица метроа у Макишком пољу. Много тога ће се променити. Када кажем да ћемо метро да изградимо то значи да ћемо метро да изградимо - рекао је Вучић.

Он је додао да политички противници знају само да мрзе Вучића, и рекао да они могу да прете насиљем, батинама, и да могу само да шетају и протестују.

- Они би да опљачкају народ још једном пошто смо ми вратили касу у нормално стање. Београд сада има много мање дугова него када је владао тајкун два уз подршку тајкуна један и Александра Шапића. Њима је паркинг сервис губио паре, замислите то. Како је то могуће? Па, није могуће, али је тада било могуће - напомиње Вучић.

Александар Вучић је рекао да СНС хоће да настави да ради и гради, а не да шамара како су то некада чинили.

- Данас кажу да сам луд када поменем метро. Можда сам луд и блесав, али ће метро да буде изграђен. Мени је ово седми или осми састанак. Неки се сад тек буде. Вредне, радне и марљиве људе никако не могу да стигну - истиче председник Србије.

- Највеће изненађење на Ђиласовој листи је Саша Јанковић, а ми на нашој листи имамо лекаре који се боре за здравље вас и ваше деце. Молим вас да подржите ову листу дивних људи који воле Београд, који воле Србију. Ти људи су показали необичну особину, а то је храброст. Победићемо убедљивије него што су мислили. Не заборавите да је нашим противницима сметало што сам отишао на Косово и Метохију и разговарао са српским народом. Они би можда волели да ја не идем доле, али ћу да идем и увек помажем нашим људима. Тражим од свих мојих људи исто то. Све што је некадашња власт позатварала, ми смо отворили - додао је Вучић.

 

 

извор: Пинк