Вести

Вујовић: На изборе излазимо пре свега са резултатима

О предстојећим изборима за градоначелника Београда, бесрамним надапима на њу, као и другим актуелним темама, говорила је за '011' Телевизије Пинк, председница градске општине Савски венац, Ирена Вујовић.

Општина Савски венац има добру комуникацију са градом Београдом, а ми у општини преко омладинске задруге помажемо лицима којима је потребна помоћ, рекла је председница ове општине Ирена Вујовић.

Како каже на изборе излазимо пре свега са резултатима, и да су грађани сведоци свега што смо урадили у претходне четири године.

Интезивно смо радили на равномерном развоју свих општина, тако да смо и показали грађанима да можемо и у наредном периоду ћемо још више грађана укључивати са идејама, град је оставио значајна средства, као и општина, да се изађе у сусрет свим идејама, рекла је Вујовић.

Како каже, општински буџет се троши одговорно и плански, и увек се труде да оставе највише средства за програме које грађани желе, али и за образовање, за реконструкцију основних школа и предшколских установа.

Грађани највише желе да им се реше комунални проблеми и то су углавном проблеми који су годинама занемаривани и за које им ми сада излазимо у сусрет и у највећој мери решавамо. На нашој општини се дешава и пројекат „Београда на води“, у плану је реконструкција Улице Кнеза Милоша, као и Балканске улице, планирамо много великих пројеката, рекла је Вујовић, и додала:

Волела да причамо о тиму људи јер ми излазимо на изборе са тимом људи који имају храброст, визију и који желе да раде за још лепши и бољи Београд. Тако да се надам да се тим најбоље котира на кладионицама и да грађани препознају наш квалитет. Ми смо веома поносни на листу и на број људи који нас је подржао јер то значи да су препознали оно што је урађено.

Како каже, претходних дана била је тема најодвртнијих напада али не би то потенцирала, пре би причала о плановима.

Одвратне су кампање које позивају на насиље посебно на насиље над женама, тако да верујем да жене то осуђују, ја се против напада браним вредним радом и добром комуникацијом са грађанима.

 

 

 

Извор: Пинк