Вести

Вујовић: Опозиција показала врхунац лицемерја

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ирена Вујовић изјавила је да је опозиција очигледно кренула у офанзиву по старом опробаном рецепту - прљавим нападима на председника Александра Вучића и владајућу СНС, показујући још једном врхунац лицемерја са једне стране, а са друге праву слику погубне политике коју су водили док су били на власти и какву би и данас наставили да воде, ако би им се указала прилика.

"Оптужујући владајућу странку за везе са криминалом, опозиција очигледно полази од себе из времена када су били на власти, па сада мисле да сви морају да имају везе са подземљем и малверзацијама. Жалосно је што доказани експерти за сарадњу са криминалним групама и злоупотребу државног буџета, немају никакав програм ни развојну идеју да понуде грађанима, већ им је главна преокупација измишљање афера и покушај дестабилизације Србије упорним нападима на легитимно изабраног председника.

У овим изазовним временима, још једном су доказали да њих не интересују ни српски народ на Косову и Метохији, ни путеви, ни развој здравства. Само их занима да сруше Вучића, јер им је он главна препрека да се опет дочепају државне касе и наставе да пљачкају. На њихову жалост, грађани памте и знају да смо се годинама опорављали од последица њихове катастрофалне политике. Знају и да, док се опозиција бави измишљањем афера, председник Вучић бије озбиљне битке на међународном плану како би сачувао мир и стабилност и тиме осигурао базу за даљи развој наше земље и боље услове живота за све. То је политика коју треба да воде лидери, а не политика опозиције која их је и довела ту где су сада - на маргинама политичког  живота", рекла је Вујовић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА