Вести

Вујовић: СНС нуди пројекте, а не празна обећања

Главна одлика Српске напредне странке је то што ми континуирано радимо предано и одговорно. Пред грађане излазимо са оствареним резултатима, јасном визијом и планом за будућност, спремни да радимо још више и још посвећеније, рекла је чланица Председништва Српске напредне странке и председница Општине Савски венац Ирена Вујовић.

Вујовић је рекла да оно што напредњаци нуде грађанима нису празна обећања, већ наставак започетих пројеката, озбиљан рад и реализацију плана "Србија 2025", који ће земљи омогућити просперитет, а грађанима животни стандард какав и заслужују.

* Кажу истраживања да напредњаци имају натполовичну већину. Каквим бисте резултатом ви били задовољни?

- Медијска истраживања су свакако веома добар показатељ снаге једне политичке партије, као и степена подршке њених идеја код бирачког тела. Принцип чланова СНС је да увек радимо предано и одговорно, без обзира да ли је почетак мандата или изборна година. Наш задатак је да испунимо очекивања грађана и побољшамо животни стандард, што смо у претходним годинама показали да умемо и можемо. Сматрам да ћемо на овим изборима постићи завидан резултат којим ће већина грађана бити задовољна јер се на тај начин даје пун легитимитет започетим реформама које Србију воде у бољу будућност.

* Да ли су социјалисти добили прелазну оцену као коалициони партнери и да ли ћете остати с њима у влади?

- У овом тренутку је неодговорно нагађати о постизборним коалицијама јер је питање ко ће уопште моћи да формира владу. Наше је да се боримо да политика рада и резултата, а то је политика председника Александра Вучића и СНС, добије подршку грађана и победи на изборима.

Какви су планови и амбиције наших досадашњих коалиционих партнера не можемо да знамо.

* Какве су ваше амбиције, на којој позицији себе видите после 21. јуна? Можда неко министарско место?

- Одржавање континуитета у развоју земље, као и наставак озбиљних, одговорних реформи које ће грађанима омогућити сигурну и бољу будућност много су важнији од размишљања о политичким функцијама. Као чланица Председништва Српске напредне странке трудим се да што боље представим нашу политику и план за будућност Србије и све деце. Водим изборну листу "Александар Вучић - за нашу децу." на Савском венцу, а у овом тренутку је најважније да добијемо подршку грађана за наш план и програм. За разлику од лидера опозиционих странака, нама из СНС је добробит грађана на првом месту, а не борба за позиције и привилегије.

* Шта очекујете на локалним изборима на Савском венцу? Није, чини се, конкуренција велика као на неким другим општинама?

- Верујем да ће моји суграђани на изборима вредновати рад, посвећеност, огроман труд и енергију коју смо уложили како би Савски венац био општина каква је данас и прави пример убрзаног развоја Београда. Изборна листа "Александар Вучић - за нашу децу." на Савском венцу окупља тим одговорних, вредних и остварених људи, који имају резултате иза себе и спремни су да својим знањем и искуством допринесу даљем напретку општине.

Надам да ће грађани препознати снагу нашег тима и да ће подржати нашу визију и план за будућност општине.

Наравно, политичке противнике не смемо да потценимо и због тога се сваког дана све више трудимо да грађани виде резултате нашег рада и залагања јер развој Београда, а посебно Савског венца не сме да се заустави.

Зато позивам грађане да 21. јуна изађу на биралишта и гласају за листу под редним бројем 1 "Александар Вучић - За нашу децу.", јер то је глас за наставак започетих пројеката и нове пројекте који ће им обезбедити још бољи квалитет живота и сигурну будућност за њихову децу.

 

 

 

Извор: Блиц