Вести

Вујовић: Србија неће стати, наставиће путем даљег развоја

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ирена Вујовић изјавила је да је скандалозни серијал о председнику Србије, "Ја, Александар: Државни гамбит", који емитује једна од тајкунских телевизија, врхунац прљаве кампање не само против Александра Вучића, него и против свих грађана Србије.

"Једини циљ је његова дискредитација и сламање воље и одлучности већине грађана Србије да подржи политику развоја и просперитета на челу са Вучићем. Ова прљава кампања усмерена на председника, кампања је против свих слободомислећих и правдољубивих грађана Србије који безрезервно подржавају његову политику.

Грађани памте да су овој власти биле потребне године рада, како би се сви опоравили од последица погубне политике бившег режима и зато је сада више него икада важно - Србија не сме да стане!

Србија неће стати, наставиће путем даљег развоја, вођена визијом и напорима нашег председника Вучића, подржана радом тима Владе Србије и грађанима који својим радом и залагањем доприносе незаустављивом напретку.

"Србија је већ данас, по оцени многих међународних фактора, постигла завидне успехе на друштвено економском плану које не може да оспори медијска манипулација тајкунске телевизије под јасним утицајем страних центара моћи, непријатељски настројених према Србији и њеном легитимно изабраном председнику", рекла је Вујовић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА