Александар Вучић - 01.05.2012.

Наш посао ће бити да кроз различите законске пројекте, дакле од Закона о јавним набавкама до свих других обезбедимо довољно новца који бисмо уложили у запошљавање младих и стручних кадрова до већег буџета за науку и технологију  и тај већи буџет за науку и технологију кад питају од чега ће да се узме, па да се узме од политичара, да се узме од њихових силних телохранитеља, возача, од свих привилегија које имају да немамо  више државне секретаре, да имамо дупло мањи број посланика, да скратимо и смањимо број агенција, завода и савета са 137 на мање од 50. Када то урадимо мораћемо више новца да улажемо и у образовање и у науку и да гарантујемо већу запосленост младим људима, да им гарантујемо да могу да живе од свога рада и да имају бољу и другачију будућност у Србији. То ће бити задатак нове власти, ми ћемо на томе истрајно да радимо, борићемо се и дати све од себе да се похвалимо сваких 6 месеци  да смо смањили стопу незапослености, а ако се оваквим темпом настави  и стопа назапослености буде и 30 и 32% како је кренуло и ако нам задужења буду још већа него што је то био случај до данас ми ћемо остати без младости, остаћемо без будућности, на крају крајева остаћемо без Србије.

Зато је 6. мај изванредна прилика да све променимо и да покажемо да у Србији промене могу да донесу бољи живот младим људима, да у Србији може да се запосли огроман број младих људи, да могу да раде у својој струци, да их нисмо школовали за џабе, држава зна где, кога и на који начин да распореди, да смо у стању да им пружимо једнаку шансу и ако то успемо мислим да ће то бити највећи резултат, и СНС, и Томислава Николића, и нас у Београду,  јер пречег и важнијег задатка од тога немамо.
Још бих на крају рекао - једино што ми очекујемо  6. маја,  то смо вам рекли и пре 6 месеци и то вам данас говоримо после најпрљавије кампање која је против једне странке и једног човека вођена у савременој историји. Идемо да их победимо и победићемо их. Изволите ако имате неко питање, било какво?! Хвала вам најлепше!