Александар Вучић - 03.06.2010.

Друга тема за данас у две реченице, СНС тражи од режима да се борба против корупције и криминала не примењује селективно, кад кажем селективно да се за најгоре злочине и за најгоре криминалне и корупционашке радње челници режима ослобађају, свима на кугли земаљској буде смешно како и на који начин се то чини, а онда ти исти учесници корупционашких афера неке друге који су им данас случајно политички противници оптужују за корупцију. Не улазећи у то, могуће је да су и једне и друге ствари заиста постојале, али немогуће је да  у афери „кофер“ нико не буде одговоран, а у свим другим аферма сви буду одговорни и криви.
Изволите ако имате неко питање, спремни смо на ваша питања да одговоримо?

Новинар: СРС је издала неко саопштење, то су неки медији пустили као вест да је 20 представника СНС односно чланова у Врбасу прешло у СРС. Јесте ли упућени у то?
Александар Вучић: Не, први пут чујем.

Новинар: Ја сам видела као вест.
Александар Вучић: Морам да вам кажем да први пут чујем, али ја морам да вам саопштим тужну истину да СРС први пут у истраживању је испод цензуса тако да свако иде где може, где жели, где и како год хоће и где год види будућност. Никакав проблем са тим немамо, имамо 204.000 чланова, увек ћете имати и незадовољних и оваквих и онаквих, али  СРС нигде неће прећи цензус, ни на једном нивоу. А ја сам сигуран да „Курир“, као најпрљавије режимско гласило, најсрећнији је кад има нешто против СНС да објави. Мислим да је то један озбиљан проблем за нашу странку то што су радикали много јаки и моћни, Ми њима ни на једном пољу никако не можемо да узвратимо, бавимао се потпуно другим послом, бавимо се тиме како да победимо режим, а не како да се боримо против опозиције.
Изволите ако имате још неко питање, ако не, хвала вам најлепше.!