Александар Вучић - 20.11.2009.

СНС жели да вам укаже на бројна чуда која се дешавају у кампањи за локалне изборе за Вождовац, показаћу вам само нека чуда, чиме се власт бави и то је онако да није трагично било би гротескно. Погледајте ове информације „Поштоване комшије“, ово је окачено на сваку кућу у Пиносави, а даћу вам овај број телефона да проверите да ли је то истина, само се представите као грађанин који ће то да уради, везано је за потписивање и преузимање потписаних уговора за воду, а то можете добити у просторијама ДС, улица Авалски пут број 38, или на тај телефон у времену од 12-18 часова, телефон је 3908-318, дакле ако неко има сумње па можете да проверите да ДС решава проблеме са водом. Ако хоћете да имате воду морате да гласате за ДС, али то је ситница у односу на следеће, овде је писмо додуше веома неписмено, па бићу спреман да вам поделим копију, а човек и не делује нарочито писмено кад га видите, реч је о председнику привременог органа, иначе првом на листи ДС, дакле Браниславу Арсенијевићу,  који о трошку грађана Вождовца, дакле из буџета општине Вождовац, као привремени орган, а он је први на листи ДС-а шаље писмо ученицима, наравно и њиховим родитељима, али деца добијају писмо политичке садржине од господина Арсенијевића. Он каже шта би урадио када би могао да мени и мојим друговима буде лепше у школи и ван ње. Јесте неписмена чак и та реченица, морала је неког лектора да нађе из општинског буџета, кад  грађани Вождовца то плаћају, али је ово изазвало праву побуну родитеља у готово свим школама у Вождовцу. А онда следи писмо за њих: Поштовани родитељи, погледајте шта су вам деца писала, па ми то заједнички  да остваримо после 6. децембра. Ово је адреса, Слободан Вићентијевић, Васе Чарапића 4, Бели поток, 11223 Београд. Видите овде Јавно комунално предузеће Градска чистоћа плаћа коверат на сваку адресу, а унутра писмо о томе како ће да уради канализацију, потписао  Драган Ђилас, градоначелник.

Е тако иду наше кампање, ви онда причате ко је како, какве гласове добио. Ја се дивим сваком човеку који не гласа за ДС и за СПС, ти људи имају образа и морала да им се само наклоним и поклоним, да им се дивим на свему што су у стању да ураде. Без обзира на све ово ми идемо на победу на Вождовцу и сваким другим резултатом бићемо апсолутно незадовољни. Али ово вам говори колика је нервоза и колика је хистерија унутар власти. Истовремено, то сте могли да видите по кампањи коју су водили „Блиц“ и „Пресс“ претходних дана против Томислава Николића, само зато што је рекао оно што је јуче рекао Б92 за све што се збивало претходних дана у вези са укључењем државних органа и институција у сахрану патријарха српског господина Павла. А шта да радите, у нашој земљи је било могуће да они исти који нас данас критикују 1999. године оптужују патријарха и да га називају разним погрдним именима зато што је био код Милошевића на пријему за 29. новембар, за државни празник. Данас је дивно и нормално да присуствујете  седници Синода Српске цркве, да радите шта год хоћете, како год хоћете, али у каквој земљи живимо, земљи покварених људи који су сами себи дозволии све, а другима нису дозволили ништа. И зато и јесте било онолико људи на сахрани патријарха српског господина Павла, зато што се разликовао од свих нас, а посебно од ових покварењака из власти.
Изволите ако имате неко питање, на ваша питања спреман сам да одговарам, ако не хвала вам што сте дошли на нашу конференцију!